Het leukste hotel in Exloo

Exloo is een klein dorpje in de gemeente Borger-Odoorn in de provincie Drenthe. Het dorp had slechts 1655 inwoners in 2019. De naam Exloo duidt op de vroegere aanwezigheid van bos in het gebied. De naam van het dorp is waarschijnlijk ontstaan uit de Oud-Saksische woorden ek (eik) en loo (bos). In de omgeving van Exloo kan je prachtige wandelingen maken en bovendien kan je in de nabije omgeving veel ouderwetse hunebedden bekijken. Daarnaast kan je bij de hotels in de omgeving een fiets huren om zo een leuke fietstocht te maken in de landschappen van Drenthe. In de omgeving van Exloo kan je in de zomermaanden bijvoorbeeld zwemmen bij het Ellertshaar bosmeer of naar het DX Adventurepark.

Onze aanbeveling

Wij vinden het leukste hotel in Exloo het Fletcher Wellness-Hotel De Hunzebergen. Hier kan je geweldig genieten van de Welness en bovendien ligt het hotel in een mooie omgeving. Het is helaas minder goed bereikbaar met het openbaar vervoer maar zeer goed bereikbaar met de auto. Lees snel verder om te lezen wat dit hotel allemaal biedt!

Fletcher Wellness-Hotel De Hunzebergen

Dit hotel is de perfecte optie om even lekker te relaxen. Het hotel bevindt zich net buiten het dorpje Exloo. Het hotel heeft een enorm zwembad en daarnaast een sauna en stoomcabine. Het is een groot hotel met x kamers. In het hotel is genoeg te doen! Je hebt onder andere een bowlingbaan, bar, buitenzwembad en midgetgolf. De kamers in dit hotel bevatten allemaal een airco, wat heerlijk is in de zomer. Je kan in het hotel dineren maar in de omgeving zijn genoeg leuke en plaatselijke restaurantjes te vinden. In het hotel kan je (elektrische) fietsen huren. Als je in dit hotel overnacht kan je ook uitstapjes maken naar Emmen of het dierenpark van Emmen, dit ligt op slechts 10 minuten afstand.

Bekijk hotel