Leuke hotels in Hilversum

We hebben gekeken welke hotels in Hilversum het leukste zijn om in te overnachten, je hebt namelijk ruime keuze in de mediastad van Nederland. De hotels in Hilversum zijn geschikt voor een enkele nacht, maar ook om meerdere dagen in te vertoeven. Lees verder om de leukste hotels in Hilversum te bekijken.

Gooiland Hotel

Het Gooiland Hotel ligt in het centrum van Hilversum. Ideaal dus als je een avond uitgaat in het Centrum van Hilversum of op een zakenreis bent. Gooiland is een rijksmonument uit 1936. Het hotel bevat luxe kamers met comfortabel Auping bed een grote televisie. In totaal zijn er vier verschillende type kamers, van comfort tot luxe kamers. Het hotel heeft in totaal 56 kamers ter beschikking. Eyecatcher is het alternatieve tv-testbeeld op de wand achter de bedden, waar radio en tv samen zijn gevoegd in 1 beeld. Gooiland heeft naast het hotel ook een theater en evenementenlocatie. Daarnaast ben je in 20 minuten ben je in Amsterdam of Utrecht.

Bekijk hotel

Hotel Villa Trompenberg

Het hotel ligt in de villawijk Trompenberg in Hilversum. Het prachtige hotel heeft suites, luxe kamers en enkele standaard kamers. Het is een klein hotel met in totaal 10 hotelkamers. Hierdoor slaap je wel in een uniek hotel en elke kamer heeft een eigen ontwerp of verhaal wat deze uniek maakt. Denk bijvoorbeeld aan een suite met ligbad. Binnen 10 minuten ben je in het centrum van de stad en het ligt aan de rand van het bos. Je kunt heerlijke wandelingen maken in het Spanderswoud. Daarnaast ben je in 20 minuten ben je in Amsterdam of Utrecht.

Bekijk hotel

Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark

Dit hotel ligt in het Arenapark van de gemeente Hilversum. Het hotel is in 2017 gerenoveerd en heeft daarom moderne kamers. De kamers variëren van Comfort kamer tot Junior suites met een luxe jacuzzi. Je kan gratis parkeren wanneer je bij dit hotel boekt. Er zijn daarnaast tal van bezienswaardigheden in de buurt van dit hotel. Denk bijvoorbeeld aan het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, het Dudok Architectuur Centrum en Paleis Soestdijk. Dit is de goedkoopste optie om in de gemeente Hilversum te overnachten. Ook bij dit hotel ben je in 20 minuten in Amsterdam of Utrecht.

Bekijk hotel