Leuke hotels in Emmen

Emmen is een grote stad in de provincie Drenthe. Emmen is niet alleen bekend van de dierentuin, die trouwens heel erg leuk is! Het heeft tal van leuke bezienswaardigheden: het Atlas theather, een klimpark en diverse musea. Hierdoor kan je een heerlijk weekendje weg naar Emmen. De stad Emmen heeft een aantal hotels, wij hebben daar twee hele leuke hotels van uitgekozen! Lees verder om te zien welke dat zijn.

Hotel Ten Cate 

Dit hotel ziet er niet alleen prachtig uit. Het is gemiddeld met een 8,6 beoordeeld. Het hotel heeft heerlijke kamers die er modern uitzien. De kamers variëren van standaard kamer, art kamers en executive kamers welke zeker een aanrader zijn. De kamers zijn ten opzichte van de standaard kamers niet heel veel duurder maar zien er luxe uit. Het hotel heeft daarnaast een fitnesszaal en solarium. Je kan ook fietsen huren bij dit hotel. Aanrader: het hotel ligt op loopafstand van Dierenpark Emmen

Bekijk hotel

Fletcher Hotel Emmen

Het Fletcher Hotel in Emmen is ook een groot hotel, het ligt net als het hotel hierboven op loopafstand van Dierenpark Emmen. Dit hotel heeft daarnaast 5 tennisbanen en 3 squashbanen. Het heeft standaardkamers maar ook extra grote deluxe kamers met een heerlijk bad of een familiekamer. Dit hotel heeft helaas geen suites zoals sommige hotels hebben. Je kan ook fietsen huren in dit hotel, hiermee is het mogelijk om de prachtige omgeving te ontdekken in Emmen. Wist je dat je in dit hotel op slechts 10 minuten afstand zit van de Duitse grens? Ideaal voor een leuk uitstapje dus! 

Bekijk hotel