De leukste hotels in Rotterdam

Rotterdam is één van de populairste steden om  te overnachten. De stad is de laatste jaren vooral populair onder toeristen, die naast Amsterdam ook de rest van Nederland willen zien. Rotterdam heeft naast de bijzondere architectuur een aantal zeer leuke bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan de markthal, Museum Boijmans Van Beuningen en natuurlijk Diergaarde Blijdorp. Een bezoek aan de Euromast mag je natuurlijk ook niet vergeten. Rotterdam is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Je gaat gemakkelijk met de trein naar Rotterdam Centraal. Je kan ook gemakkelijk met de auto naar de stad rijden, echter heb je doordeweeks wel een grote kans dat je in de file staat.

Onze aanbeveling

Wil je een unieke ervaring? Boek dan een hotelkamer in het vijfsterren Mainport Hotel in Rotterdam. Boek dan specifiek de ‘Waterfront Spa Kamer’, waar je een jacuzzi op de kamer hebt met uitzicht over de oudste binnenhaven van Rotterdam. Het is het geld meer dan waard!

Mainport Hotel Rotterdam

Als we zouden moeten kiezen tussen de hotels uit Rotterdam, zouden we voor dit hotel kiezen. Het is een hoog hotel en zit in het centrum van Rotterdam. Het hotel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Er is een openbare parkeergarage op loopafstand, waar je voor 20 euro 24 uur kan parkeren. Het hotel heeft prachtige suites en luxe kamers met een jacuzzi en/of sauna. Daarnaast zit er op de achtste verdieping van het hotel een zwembad, wellness en fitness faciliteiten. Als het dus een dag slecht weer is kan je hier in het hotel heerlijk genieten.

Bekijk hotel

Hotel now Rotterdam

Dit hotel staat bijna naast de Erasmusbrug. Vanuit de hotelkamers heb je prachtig uitzicht over de Nieuwe Maas. Het hotel is gevestigd in een van de meest iconische gebouwen van Rotterdam. Het is een groot hotel met 274 kamers en een groot restaurant en een heerlijke bar. Het hotel heeft daarnaast zeer moderne hotelkamers, met onder andere een ingebouwde tv. Je kan bij de hotelkamers kiezen tussen kamers met een uitzicht over de stad, een sunrise kamer of een skyline kamer. De kamers zitten dan steeds hoger en zijn natuurlijk ook luxer! Je hebt bij de hogere kamers echt een prachtig uitzicht en je kan genieten van een mooie zonsondergang. Mocht je echt voor luxe willen gaan, is er een nhow Suite, waar je de hele stad, de haven en de skyline kan bekijken. Je zit helemaal bovenaan!

Tip: het hotel heeft op de 7e verdieping een heerlijk terras zitten. Hier kan je op een zomerse avond lekker genieten van een drankje en ondertussen de zonsondergang bekijken.

Bekijk hotel